icon

Bize Ulaşın!

0(216) 416 77 88

Neden danışmanlık hizmeti almalıyım?

Neden danışmanlık hizmeti almalıyım?

Yurtdışı eğitim, hem riskli hem pahalı bir hizmettir. Doğru kişilerden doğru yönlendirmeleri almazsaniz, hem vaktiniz hem paranız ziyan olur. Üstelik bazen öyle yanlış adımlar atarsınız ki, geri dönüşü pek mümkün olmayabilir. Bu yüzden uzman bir ekiple çalışmak her zaman fayda sağlar. Hangi danışman kuruluşla çalışırsanız çalışın, sizi doğru yönlendirdiğinden emin olmanız gerekmektedir.

Danışmanlık Hizmeti Ücretli midir?

Danışmanlık Hizmeti Ücretli midir?

Alacağınız danışmanlık ücreti için ekstra bir ücret ödemezsiniz. Bu yüzden doğru okulu seçmek, vize evraklarını doğru ve eksiksiz tamamlamak, sürecinizi sağlıklı bir şekilde sürdürmek için danışmanlık hizmeti almanızı öneririz.

Şehrimde Şubeniz Yok!

Şehrimde Şubeniz Yok!

Danışmanlık hizmeti almanız için şubemizin olmasına gerek yok. Sadece vize öncesi evrakları teslim edip sürecini tamamladığımız onlarca öğrencimiz bulunmaktadır.

Danışmanlık Hizmetinize Neler Dahil?

Danışmanlık Hizmetinize Neler Dahil?

Ülke, şehir, okul konusunda rehberlik, Konaklama organizasyonu, Uçak bileti rezervasyonu, Vize randevusu, Vize belgelerinin tamamlanması ve Eğitim boyunca yaşayacağınız sorunlarda destek hizmetleri

Almanya’da Üniversite Okumak: Yurtdışı Üniversite Hayalleriniz için İpuçları

Almanya’da Üniversite Okumak: Yurtdışı Üniversite Hayalleriniz için İpuçları

Yurtdışı üniversite okuma hayallerimizin önünde hissettiğimiz en büyük endişe başvuru sürecinde oluşuyor. Okul ücretleri, kur farkı, başvuru süreci, vize ve daha fazlası öğrencileri bu hayallerinden uzaklaştırmaya başlıyor. Fakat bu süreci bir kez atlatıp yurtdışı üniversite eğitimi deneyimi yaşayan biriyle karşılaştıysanız buna değeceğini siz de görebilirsiniz. Üstelik ilk başta yüksek görünen bu rakamların bir kez üniversite eğitimine başladıktan sonra karşılanabilir olduğu da görülebilmekte. Peki nasıl? Gelin yurtdışı üniversite eğitimi için endişelerinizi giderecek bir içeriği birlikte oluşturalım. Yurtdışı üniversite eğitimi almak isteyenler için en ideal ülkeler arasında olan Almanca ile bu serinin ilk içeriği sizinle.

EĞİTİM BAŞVURU FORMU

Lütfen aşağıda istenilen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girip gönderiniz.

Gönderiliyor...